Özel Bahar Hastanesinde geçtiğimiz Haziran ayında 5,5 aylıkken doğan parmak bebek taburcu oldu. 600 gr ağırlığında 29 cm boyunda doğan İbrahim Aynalıoğlu, tedavi gördüğü Bahar Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinden 3000 gr ulaşınca taburcu oldu.

Filiz ve Mustafa Aynalıoğlu çiftinin 24 haftalık dünyaya gelen bebekleri; İbrahim 29 cm uzunluğunda ve 600 gr ağırlığında doğmuştu. Akciğer yetmezliği nedeniyle yeni doğan yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak tedavisi yapılan İbrahim bebek 100 günden beri yattığı yoğun bakımda 3000gr ağırlığına gelince sağlıklı bir şekilde ailesine teslim edildi.

Yeni Doğan Yoğun Bakım Sorumluları Dr.Bülent İpek ve Dr.Ümit Eroğlu ” Yoğun bakım hemşire ve personelinin yoğun emek ve gayretleri neticesinde ciddi bir problem yaşamadan solunum ve beslenme problemlerinin de halledilmesiyle hem anne baba hem de bahar hastanesi ailesi olarak bu mutlu tabloya ortak olduk”.

Başhekim, Op.Dr.Ömer Kurt” Bursa da eksikliği hissedilen yeni doğan yoğun bakımına 3 yıl önce 13 yataklı modern donanımlarla katıldık. Sağlığa yapılan yatırımları, insanlık adına yapılan bir yatırım olarak algılıyoruz ve meyveleri de İbrahim bebek kadar güzel oluyor.” diye belirtti.

Aynalıoğlu ailesi “100 günden beri hüzünlü ve mutlu anlarımızda bizleri yalnız bırakmayan Bahar Hastanesinin tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi,

 

 

parmak-bebek-2

parmak-bebek-1