Kuş ailesinin yeni doğan oğulları Kuzey Kuş 11.11.11 saat 11’de gözlerinin dünyaya açtı.

Özel Bahar Hastanesinde Normal Doğum ile dünyaya gelen minik Kuzey, hemşirelerin ve sağlık çalışanların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kadın Doğum Uzmanı Dr.Nagihan Güler kontrolünde Normal Doğuma alınan Zerrin Kuş “Tarih konusunda herhangi bir plan yapmamıştık fakat doğum sancılarım artınca saat 11 doğumum gerçekleşti bu bizim için gerçekten güzel bir sürpriz oldu. “ dedi.

Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer Kurt “Çocuklarının doğum tarihini özel kılmak isteyen çiftler, doktor onayıyla gelişimini tamamladığını öğrendikleri bebeklerini, bu tarihte sezaryen ile dünyaya getirmek istiyorlar fakat minik bebeğimiz Kuzey’in durumu tam öyle olmadı Normal bir Doğum ile 11.11.2011 de saat 11’de dünya geldi. Ayrıca bizim için en önemli kriter sağlıklı bir şekilde dünya gelmesidir ” diye belirtti.