YILIN ANNESİ FEDAKÂR ANNESİ ZARİFE KOCABAŞ

Bahar Hastanesi Anneler Günü nedeniyle “ Yılın Annesi” ile “Bahar Annesi”ni seçti.

Bahar Hastane’nde doğum yapan anne adayı içinden seçilen “Yılın Annesi” ile Bahar Hastane çalışanlarınca seçilen “Bahar Annesi”ne Bahar Sağlık Grubu Koordinatörü Op.Dr.Ömer Kurt plaket verdi. Anneler günü münasebetiyle bu yıl Bahar Hastanesince 14. gerçekleşen “Yılın Annesi” ödülüne Zarife Kocabaş “Yılın Bahar Annesi” de Bedriye Erim seçildi.

Bahar Hastanesinde doğum yapan 3167 anne arasında seçilen Zarife Kocabaş zor şartlar altında doğum gerçekleştirmiştir.Bahar Annesi Bedriye Hanım evlatları için gösterdiği gayretkar tutumlarından dolayı plakete layık görüldüler.

Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer Kurt ”Olumsuz şartlara rağmen anne olabilmek onurunu yaşamak için bebeğinizi dünyaya getirdiniz. Göstermiş olduğunuz bu büyük fedakarlığınızdan dolayı 2011 yılında “yılın annesi” olmaya layık görüldünüz. Bu davranışınızın tüm annelere örnek olmasını diler, hayata başarılar dilerim”

Yılın annesi seçilen Zarife Kocabaş “İlk 2 bebeğimizin kaybından sonra 3.bebeğimi bizim çok önemliydi ve bir anne olarak ne yapması gerekiyorsa onu yerine getirmeye çalıştım” diye belirtti.