Dermanderin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl Kervansaray Hotel de gerçekleşti.

Kan Bağışı kampanyaları başta olmak üzere, Doğu İllerine yönelik düzenlenen Sağlık Taraması ve yardımlarla dikkat çeken Derman Sağlık ve Eğitim Derneği (Dermander), aynı zamanda Somali’ye yönelik bağışlar ile de büyük takdir topluyor.

Açılış konuşması için Dermander’in her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Bahar Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op. Dr. Ömer Kurt sahneye davet edildi. Düzenlenen etkinlikten dolayı dernek yetkililerini kutlayan Op. Dr. Ömer Kurt “Biz sağlık çalışanları tarihin her devresinde önemli bir görev ifa etmekteyiz. Bu nedenle yıl boyunca yorucu günler yaşıyoruz. Bu gibi programlar hem yıllık yorgunluğumuzu atıyor, hem de sağlık çalışanları arkadaşlarımızla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Dermander Başkanı Dr. Hamit Takçıya huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek olarak birçok etkinlikte bulunduklarını belirten Dr. Hamit Takçı, “Bugün burada sizinle birlikte olmanın sevincini paylaşıyorum. Sağlık çalışanları ile sadece hekimlik konusunda değil, aynı zamanda Bursa ve Türkiye dışında dünyayı da kucaklayacak sevgiye sahip üyeleri ile birlikte, sağlık çalışanlarını çeşitli etkinliklerde buluşmak amacıyla bu faaliyetleri düzenlediklerini belirtti. Üyelerinin verdiği destekle çalışmalarını aksatmadan devam ettireceklerini ifade eden Dr.Hamit Takçı programa katılımlarından dolayı başta Bahar Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op. Dr. Ömer Kurt olmak üzere katılan tüm doktorlara teşekkür etti.