YILIN ANNESİ FEDAKÂR ANNESİ SİBEL AZİZ

Bahar Hastane’nde doğum yapan anne adayı içinden seçilen “Yılın Annesi” ile Bahar Hastane çalışanlarınca seçilen “Bahar Annesi” ne Bahar Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Dr.Ömer Kurt plaket verdi. Anneler günü münasebetiyle bu yıl Bahar Hastanesince 13. gerçekleşen “Yılın Annesi” ödülüne Sibel Aziz “Yılın Bahar Annesi” de Nazife Duran seçildi.

Bahar Hastanesinde doğum yapan 3027 anne arasında seçilen Sibel Aziz zor şartlar altında doğum gerçekleştirmiştir. Zorunlu Sezeryan ile dünyaya gelen Murat Berk isimli bebeği oldu. Bahar Annesi Emine evlatları için gösterdiği gayretkar tutumlarından dolayı plakete layık görüldüler. Bahar Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op.Dr.Ömer Kurt ”Olumsuz şartlara rağmen rağmen anne olabilmek onurunu yaşamak için bebeğinizi dünyaya getirdiniz. Göstermiş olduğunuz bu büyük fedakarlığınızdan dolayı 2010 yılında “yılın annesi” olmaya layık görüldünüz. Bu davranışınızın tüm annelere örnek olmasını diler, hayata başarılar dilerim” Yılın annesi seçilen Sibel Hanım, “Eşimin kalbindeki sorundan dolayı kök hücre nakli gerekiyordu bunun için bebeğimizin kordon kanını kullanıp eşimin de tedavi olmasını istiyorduk ama ne yazık ki bebeğimiz doğmadan eşim vefat etti. “ diye belirtti.

Sibel Aziz; 1987 doğumlu eşi Murat Aziz Kalp Hastası ve tek çaresi kök hücre nakli. Bunun için hastanemizin Kadın Doğum Bölümünde bebeklerlerinin doğmasını bekliyorlar fakat bebek doğmadan baba vefat ediyor (8 Mart). Hamileliğini devam ettiren Sibel Hanım zorunlu Sezeryan ile sağlıklı bir bebeği oluyor. (29 Nisan). Nazife Duran, Bahar Hastanesinde çalışan anneler arasında Nazife Duran Çocuklarını büyütmek için göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı bu ödüle layık görüldü.